MANİSA / ALAŞEHİR - Dağhacıyusuf İlkokulu

Dağhacıyusuf İlkokulu

ULUDERBENT MAH. MENEKŞE/3 SK. NO: 1 ALAŞEHİR / MANİSA
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışmak, Atatürkçülüğü sindirmiş,yaşama geçirmiş bireyler yetiştirmek.. Sağlam karakterli, ahlaki değerlere sahip, iyi insan, örnek model, gelişen teknolojiye uygun bireyler yetiştirmek.. Araştıran,sorgulayan, bilgiye nasıl ulaşabileceğini bilen, bu bilgiyi paylaşabilen, iletişim kurma becerisine sahip, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanabilen, yaratıcı, üretken, takım çalışmasına yatkın, öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek.. Bir üst öğrenime nitelikli, yeteneklerinin ve ilgilerinin farkında olan öğrenciler yetiştirmek.. Fırsat eşitliğini sağlamak.. Değişim ve gelişime açık olmak.. Eğitimde niteliği en üst düzeyde tutmak..
Misyon
5-14 yaş grubundaki öğrencilerimizi,çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak uluslararası bilgi ağına ulaşan, teknolojiyi etkin kullanan, kendine güvene, demokrasiyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen bireyler olarak yetiştirmek.. Çağdaş, demokratik, hoşgörülü, bilinçli, kültürlü, sosyal yönü gelişmiş, karşılaştığı problemler karşısında tutarlı ve geçerli çözümler üretebilen, kapasitesini sonuna kadar kullanabilen, önder olabilecek öğrenci tipi yetiştirmek.
Özel Araç servis
Dağhacıyusuf Mahallesi /ALAŞEHİR
ALAŞEHİR İLÇESİNE 38 KM´DİR
Diğer Hususlar
Okulumuz yıkım kararı nedeni ile Uluderbent Mevkiinde eğitim faaliyetlerine taşımalı olarak devam etmektedir.